Bļodā saputo olas ar cukuru. Pielej kefīru un rūpīgi samaisa.

Pievieno visas sausās sastāvdaļas un samaisa viendabīgā mīklā.

Sakarsē pannu ar eļļu un ar ēdamkaroti lej mīklu tik daudz, cik lielas vēlies pankūkas. Svarīgi pankūkas cept uz mērenas uguns, lai tās strauji nepiedeg un vidus nepaliek jēls.

Blenderī vai virtuves kombainā samaļ zemenes ar cukuru, līdz iegūta mērces konsistence.

Izceptās pankūkas pasniedz ar svaigo zemeņu mērci.

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!