Foto: Shutterstock
Maigs ķirbja krēms desertam. Var pasniegt tāpat vai ar putukrējumu un riekstiem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 mlsautēta ķirbja masa250 gsaldais krējums1 glāzecukurs1 paciņa želatīns1 citrons25 mlkonjaks

Sagatavošana

1

Ķirbi sasutina, līdz paliek mīksts, atdzesē.

2

Pievieno sakultu putukrējumu, citrona sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un konjaku, visu sajauc. Uzbriedina želatīnu, aplejot ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens.

3

Želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno krēmam, kārtīgi iemaisot. Krēmu pasniedz atdzesētu un saželējušu.

Iesūtīja: Kārļa mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!