Foto: Santa Maria
Kotletes saldā krējuma mērcē un kartupeļu biezenis ar spinātiem noteikti kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem!
40Minūtes
25Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
KOTLETĒM:500 gcūkas un liellopa maltās gaļas maisījums (50/50)100 mlpiens50 grīvmaize1 ola1.5 ĒKSanta Maria maltās gaļas garšviela2 ĒKsviests MĒRCEI:2 ĒKsviests1 ĒKkviešu milti300 mlsaldais krējums1 liellopa buljona kubiņš1 TKSanta Maria sīpolu pulveris0.5 TKSanta Maria melnie pipari KARTUPEĻU BIEZENIM:600 gceturtdaļās sagriezti kartupeļi50 gmīksts sviests200 mlpiens300 gspināti1 šķipsnaSanta Maria baltie pipari0.5 TKSanta Maria malts muskatrieksts0.5 TKsāls PASNIEGŠANAI:2 ĒKsvaigi, kapāti zaļumi pēc izvēles100 mlsvaigas vai saldētas brūklenes

Sagatavošana

1

Pasniedziet kopā ar kapātiem pētersīļiem un brūklenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!