Mīklu atlaidina un izrullē aptuveni 3–4 milimetrus biezu (to vari pagatavot arī pats). Galda virsmu nokaisa ar cukuru – vislabāk tādu, kam ir palieli cukurgraudiņi. Uz virsmas liek virsū izrullēto kārtaino mīklu un to apbārsta ar cukuru vēlreiz.

Tad loka austiņas. Vispirms noloka malas gan no augšas, gan apakšas uz vidu, lai tās saskartos centrā. Pēc tam to pašu izdara vēlreiz ar jau pārlocītajām daļām. Beigās mīklu aizvīsta ciet. Šķērsgriezumā mīklai būtu jāizskatās pēc ziloņa austiņām.

Salocīto mīklu sagriež centimetru biezās austiņās un izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsnī 220°C aptuveni 6–7 minūtes. Pēc tam austiņas apgriež otrādi un cep tikpat ilgi, līdz zeltainas, kraukšķīgas un gatavas.

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!