Foto: Shutterstock
Pikants kūpināta laša un krēmsiera smēriņš, kam pievienoti mārrutki. Interesanto "pastēti" zied starp pusdienu maizītēm vai pasniedz ar uzkodām.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
140 gkrēmsiers1 TKmārrutki1 ĒKcitronu sula1 ĒKdilles100 gkūpināts lasis pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Bļodiņā liek krēmsieru, mārrutkus un citronu sulu. Visu kārtīgi samaisa un pievieno sāli un piparus.

2

Kūpināto lasi smalki sagriež ar nazi, lai iegūtu nelielus gabaliņus. Tad pievieno krēmsieram kopā ar sakapātām dillēm un kārtīgi samaisa.

Smēriņu var pasniegt uzreiz vai nedaudz noturēt ledusskapī, lai sajauktos garšas. Ēd ar maizītēm vai krekeriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!