Foto: Shutterstock
Sātīga un garda laša galvas zupa ar kausēto sieru.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

laša galva burkāni kartupeļi zaļie zirnīši puravi dilles kausētais siers

Sagatavošana

1

Laša galvu un asakas liek aukstā ūdenī, savāra krietni un tad visu ņem ārā. Buljonu caur sietu izkāš.

2

Buljonā liek iekšā burkānus, kartupeļus, zaļos zirņus, puravus un daudz svaigu vai saldētu diļļu. Kad kartupeļi mīksti, pievieno laša gabaliņus, sāli, piparus, iemaisa kausēto sieru un uzvāra. Pasniedz ar svaigierm zaļumiem.

Iesūtīja: lapssa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!