60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
30 gmanna2 glāzespiens rīvmaize2 gab.āboli cukurs
Sagatavošana
1
Pienu uzvāra, pievieno mannu un maisot vāra līdz manna uzbriest, pēc garšas pievieno sviestu un sāli.
2
Ābolus nomizo, sarīvē uz rīves. Ābolu masu liek katliņā, pievieno cukuru un sautē uz mazas uguns.
3
Cepešpannu ieziež ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi.
4
Cepešpannā liek pusi mannas putras, tad ābolus un pa virsu atkal mannā putru. Pa virsu uzliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī līdz zeltainai garoziņai.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit