Foto: Shutterstock
Mannas halva - austrumniecisks saldais ēdiens no mannas, riekstiem un rozīnēm.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gmanna25 gsviests25 grozīnes25 grieksti vaniļa cukurs

Sagatavošana

1

Riekstus un rozīnes uz 30 min. mērcē aukstā ūdenī. Tad riekstus sakapā.

2

Uz pannas izkausē sviestu, tajā ieber mannas putraimus, maisot cep, kamēr putraimi ir brūni. Tad pievieno visu pārējo un cep uz lēnas uguns 30 minūtes.

3

Bauda uzreiz, pārkaisot ar kanēli vai liek formā, atdzesē, tad, apgriežot otrādi, uzliek uz lēzena šķīvja un griež gabalos.

Iesūtīja: Zīle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!