25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gsaldēta mencu maltā gaļa0.5 gab.baltmaize piens olas sīpoli garšvielas
Sagatavošana
1
Maltai mencas masai pieliek klāt tikpat daudz pienā mērcētas baltmaizes, kas mazinās izteikto zivju garšu.
2
Pievieno olas, sīpolus, garšvielas visu samīca, ar rokām veido kotletītes.
3
Apcep tās pannā sakarsētā eļļā zeltainas no abām pusēm un pasutina vēl kādu brīdi uz nelielas liesmas zem vāka.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit