Foto: Shutterstock
Mencu kotletes ar baltmaizi ikdienai un svētku galdam.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gsaldēta mencu maltā gaļa0.5 gab.baltmaize piens olas sīpoli garšvielas

Sagatavošana

1

Maltai mencas masai pieliek klāt tikpat daudz pienā mērcētas baltmaizes, kas mazinās izteikto zivju garšu.

2

Pievieno olas, sīpolus, garšvielas visu samīca, ar rokām veido kotletītes.

3

Apcep tās pannā sakarsētā eļļā zeltainas no abām pusēm un pasutina vēl kādu brīdi uz nelielas liesmas zem vāka.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!