Izkausē sviestu un ļauj tam kādu brīdi padzist.

Sviestā iesit olas, pieber cukuru un visu sakuļ.

Tad pievieno miltus, bet vēl nemaisa. Miltu kaudzē izveidotajā uzkalniņā iemaisa cepamo pulveri, un tikai tad samaisa visu kopā*.

Mīklai pēc konsistences jāsanāk tādai, kuru var uzliet un uzsmērēt uz cepampapīra izklātas plāts diezgan plānā kārtiņā.

Izlīdzinātajai mīklai virsū liek izvēlētos labumus, piemēram, rabarberus, zemenes vai kādas citas ogas, augļus, un pārberot ar cukuru un kanēli.

Cep 180 grādos 30-35 minūtes vai tik ilgi, līdz virskārta apcepusies un mīklas malas ir kraukšķīgas un zeltaini brūnas.

*No šīs receptes sanāks plātsmaizes pamatne standarta izmēra cepešpannai. Mīkla būs plāna un ne pa visu pannu, atstājot nedaudz brīvas malas.

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!