Foto: Shutterstock
Olu un zaļumu salāti garšīgām piedevām vai smērēšanai uz maizes.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 cieti vārītas olas3 ĒKmajonēze2 ĒKdilles4 ĒKpētersīļu zaļumi saujalociņi

Sagatavošana

1

Atdzesētas un novārītas olas smalki sagriež.

2

Dilles, pētersīļus un lociņus (cik nu tīk) smalki sakapā.

3

Visu ber bļodiņā un samaisa ar majonēzi. Tā kā majonēze ir pietiekami sātīga, sāli un piparus garšas pastiprināšanai nevajadzēs.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!