15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkazas siers100 gpanējuma rīvmaize2 gab.olas dažādi lapu salāti (pēc gaumes, piemēram, ledussalāti, rukola, Ķīnas kāposti, skābenes u.tml.)1 gab.citrons
Sagatavošana
1
Sieru iepanē miltos, olā un rīvmaizē.
2
Salātu lapas apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli, piparus.
3
Sieru fritē eļļā 180 grādu temperatūrā, līdz kļūst dzelteni brūns, kārto virsū salātiem.
4
Vislabāk garšo ar svaigām brūklenēm, kas diennakti noturētas cukurā istabas temperatūrā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit