Foto: Shutterstock
Ātras un samērā lētas pusdienas vai vakariņas - ātrais pupiņu, paprikas un gurķu sautējums pannā. Ja vēlies, pievieno gaļu!
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.sīpols1 gab.burkāns2 gab.paprika sāls malti melnie pipari cukurs gaļa200 gmarinēti gurķi tomātu mērce300 gvārītas pupiņas

Sagatavošana

1

Lielā, dziļā pannā apcep sīpolu un skaidiņās sagrieztu burkānu, tad pieber pāris tievās strēmelēs sagrieztas paprikas, drusku apcep, uzber sāli, piparus un cukuru, lai sāk suloties.

2

Pārsedz pannu ar vāku un pasautē 5 minūtes.

3

Liek klāt gaļu (kāda nu mājās ir, var arī nelikt), strēmelēs sagrieztus marinētus gurķus (ne pārāk daudz, kādus 200 gramus), tomātu mērci un vārītas pupiņas (pirmo reizi ņēmu koncervētas pupiņas - 3 mazās kārbas, otro reizi vārīju pati, jo sapratu, ka paēdiens mūsmājās iet "uz urrā", un no 1 kg pupiņu sanāk trim ēdienreizēm).

4

Kad sāk burbuļot, pasautē vēl 5 minūtes, tā, lai paprika gatava, bet vēl stingra, gandrīz kraukšķīga.

5

Sanāk milzu panna ar gardu, veselīgu un lētu paēdienu.

"Mēs abi ar vīru ēdam papildporcijas, mazā "izlepsē" savu bļodiņu, un vīrs vēl ņem līdzi uz darbu."

Iesūtīja: matrix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!