8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 olas1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti1 šķipsnasāls1 TKingvera pulveris0.5 TKcepamais pulveris4 gab.rabarberu kāti
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem
2
Samaisa olas ar cukuru, sāli un kuļ, līdz masa ir gaiša un gaisīga.
3
Pielej kefīru, iemaisa to. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, kas samaisīti ar ingveru un cepamo pulveri. Visu kārtīgi sajauc, iemaisa mīklā gabaliņos sagrieztus rabarberus.
4
Lej masu veidnē un cep, līdz kūka gatava – aptuveni 35–40 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.
5
Gatavo vaniļas mērci, sekojot šīs receptes norādījumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit