6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ribiņas sāls malti melnie pipari lauru lapas ķiploka daiviņa ūdens vai buljons
Sagatavošana
1
Ierīvē ribiņas ar sāli un pipariem. Ribiņas liek cepešpannā, pieliek klāt 4 daļās sagrieztu sīpolu, smaržīgos piparus, lauru lapas, pāris ķiploku daiviņas un liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī.
2
Ik pa laikam pievieno ūdeni vai buljonu. Pēc aptuveni 2 stundā, kad gaļa gandrīz atlekusi no kauliem, uzgriež maksimālo temperatūru, lai ribiņas apcepas brūnas un kraukšķīgas.
Iesūtīja: lindzeniete
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit