Foto: Shutterstock
Rullētais dzērveņu krēms gardi ar dzērveņu ķīseli vai vaniļas mērci.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
400 gsaldais krējums350 gdzērvenes300 gcukurs citrona miziņa vaniļa40 gželatīns

Sagatavošana

1

Krējumu saputo, pievieno ½ dzērvenes, cukuru, nedaudz vanilīna un uzbriedinātu, ūdens peldē izkausētu želatīnu.

2

Gatavo krēmu izlej uz paplātes plānā kārtiņā, lai sastingst. No pārējām dzērvenēm un želatīna gatavo dzērveņu želeju, kuru pārlej pāri krēmam.

3

Kad masa sastingusi, krēmu kopā ar želeju sarullē un sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!