Foto: DELFI
Ātri un viegli pagatavojami pupiņu salāti, ko var celt galdā ne tikai ikdienas ēdienreizē, bet arī svētkos.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

800 gkonservētas sarkanās pupiņas280 gmarinēti šampinjoni2 gab.gurķi2 gab.tomāti1 gab.sarkanā paprika350 gpikantā rulete ("RGK"), bet der arī žāvēta gaļa250 gmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.

2

Gurķi, papriku un pikanto ruleti (var izmantot arī žāvēto gaļu) sagriež strēmelītēs un pievieno pupiņām.

3

Tomātu sagriež kubiciņos un ber to traukā pie pārējām salātu sastāvdaļām.

4

Šampinjonus ber caurdurī un notecina marinādi. Tad tos pārgriež uz pusē un pievieno pārējām sastāvdaļām. Salātiem pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un visu samaisa.

5

Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.

Lai labi garšo!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!