Kreftīga uzkoda svētku galdam vai brokastīm - biezpiena bumbiņas ar garšvielām.
720Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgbiezpiens150 gmajonēze1 ķiploka galviņa Vegeta1 lolīveļļa

Sagatavošana

1

Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā.

2

Biezpiena masai pievieno majonēzi var izmantot arī mazāk par 150 gramiem - pēc ieskatiem.

3

Pievieno ķiploku daiviņas izspiestas vai sarīvētas, ja, garšo stiprāka ķiploka garša pievieno veselu galviņu, ja grib maigāku var pāris daiviņas.

4

Biezpiena masu samaisa ar sastāvdaļām un pievieno Vegetu.

5

Sagatavo trauku, kur novietot biezpiena bumbiņas, traukā ielej eļļu un var pievienot zaļumus (pētersīļus, dilles u.c.).

6

No masas gatavo nelielas bumbiņas, kuras ievieto traukā ar eļļu.

7

Vēlos brīdināt, ja pagatavojat bumbas nākamajai dienai, biezpiena masa ar ķiplokiem savelkas un var būt asa (kreftīga).

Gatavojot šīs bumbiņas, labāk iepriekš izmēģināt, jūsu gaumei pievienojot ķiplokus.

Labu apetīti svētkos!

Recepti atsūtīja: Ing

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!