Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams skāba krējuma krēms, kas lieliski garšos ar svaigām ogām, bet ziemā - ar ogu sīrupu.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gskābs krējums gcukurs0.5 TKrīvēta citrona miziņa želatīns dzērveņu sīrups

Sagatavošana

1

Skābam krējumam pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu vai vaniļu, tad maisa, līdz cukurs izšķīst, tad pievieno ūdenī uzbriedinātu un karstā ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu.

2

Lej trauciņos un sarecina.

* var arī taisīt, kā kārtaino. Pagatavo tādu krējuma želeju, ielej trauciņā, tad pievieno recēt sākušu augļu želeju, kad tā sarecējusi, tad atkal krējuma un sarecini.

Iesūtīja: Denija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!