30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
iepakojums spageti4 olas pēc garšasdilles un lociņi gkūpināts lasis pēc garšasmalti pipari pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Spageti izvāra un kamēr dziest, sakuļ olas ar zaļumiem, sāli, pipariem un kūpināta laša gabaliņiem.
2
Tad sautējamajā pannā liek spageti, pārlej ar mērci no olām, zaļumiem un laša.
3
Uz lēnas uguns zem vāka cep, līdz olas sarecējušas.
4
Gatavu griež gabalos un pasniedz ar krējumu vai kādu mērci, var arī tāpat.
Iesūtīja: Cipresīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit