Foto: DELFI
Supervienkārša supermērce vistas iemarinēšanai un garšīgas garoziņas iegūšanai.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sojas mērce tomātu pasta vai kečups sinepes (īpaši labas ir tās sinepes ar graudiņiem angļu laikam saucās) medus

Sagatavošana

1

Sajauc izejvielas attiecībā 1:1:1:1, ja grib nedaudz kreptīgāku, piejauc klāt nedaudz ķiploku.

2

Lai samarinētu veselu vistu, no katras izejvielas – pa ēdamkarotei aptuveni.

3

Apziež vistu (vai kājas, šķiņķīšus, spārniņus utt. kas nu kuram tuvāks), uzgaida kādu laiciņu, kamēr samarinējas.

4

Attiecīgi, protams, no izvēlētā marinējamā objekta lieluma marinēšanas laiks var atšķirties.

5

Tad nu liek krāsnī vai uz pannas un cep gatavu.

Iesūtīja: Bubbles

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!