5Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 gab.burkāni1 gab.ābols1 gab.neliela izmēra svaiga biete
Sagatavošana
1
Nomizo burkānus. Ja izmanto jaunās bietes, tad miziņu var atstāt, bet lielākas bietes ar biezāku mizu gan nomizo un sagriez gabaliņos. Ja ābola miziņa ir plāna, var spiest to nemizotu, tāpat atkarībā no spiedes, var spiest ābolu ar visu serdi.
2
Vispirms sulu spiedē izspied burkānu, tad ābolu un beigās bieti. Pēc garšas vari papildināt sulu ar vēl papildus bieti vai ābolu, kā nu kuram labpatīk. Garšas dažādībai var izmantot arī apelsīnu.
Lai vitamīniem bagāts pavasaris!
No šī daudzuma iznāks viena liela glāze svaigi spiestas sulas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit