Foto: Shutterstock
Svaigu lapu salāti no kresēm un rukolas, kam pievienoti saldie apelsīni, zilais siers un valrieksti. Ne vien garšīgi, bet arī figūrai draudzīgi!
15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 lielas buntītes kreses1 saujarukola3 apelsīni150 gzilais siers1 saujavalrieksti MĒRCEI:3 ĒKeļļa2 ĒKapelsīnu sula1 TKrīvēta apelsīnu miziņa šķipsnacukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Kressalātus un rukolu noskalo zem vēsa ūdens un nosusina. Pēc tam saber salātu bļodā.

2

Gatavo mērci, sajaucot norādītās sastāvdaļas, līdz šķidrums un garšvielas vienmērīgi sajaukušās.

3

Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās. Pēc tam katrai daiviņai noņem "plēvīti", iegūstot kārdinošas un sulīgas apelsīna filejas.

4

Pāri lapu salātiem sadrupina zilo sieru. Pārkaisa ar veselām vai rupji sasmalcinātām valriekstu pusītēm.

5

Pāri izkārto apelsīnu gabaliņus un visu pārlej ar salātu mērci. Salātus viegli apmaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!