Foto: Shutterstock
Izmantojot Indijas garšvielu tanduri (tandoori) maisījumu, var pagatavot ļoti garšīgu marinādi. Gaļa marinējoties, iegūs skaistu sarkanu krāsu un stilbiņi izskatīsies īpaši apetelīgi.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

8 vistas stilbiņi200 mlbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula2 ĒKtanduri1 ĒKrīvēti ķiploki

Sagatavošana

1

Bļodā sajauc bezpiedevu jogurtu ar rīvētiem ķiplokiem un tanduri garšvielu maisījumu. Veikalā nopērkams gan sauss, gan pastas veida tanduri maisījums. Tas nemainīs marinādes garšu.

2

Marinādē iemaisa vistas stilbiņus, nosedz bļodu un liek marinēties vismaz uz 2 stundām vai uz visu nakti.

3

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar foliju un iesmērējot ar eļļu. Uz plāts kārto stilbiņus un liek karstā cepeškrāsnī. Cep apmēram 45 - 60 minūtes, līdz stilbiņi izcepušies cauri un ieguvuši skaistu sarkanu, kraukšķīgu garioziņu. Pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!