25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gsaldais krējums200 gskābs krējums1 gab.paciņa želatīns cukurs1 lpiens6 gab.olu dzeltenumi6 ĒKcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukura
Sagatavošana
1
Sablendē upenes, uzputo saldo krējumu ar cukuru, ko sajauc ar skābo krējumu, uzbriedina želatīnu, visu sajauc kopā, beigās pievienojot uzbriedināto un atsildīto želatīnu.
2
Vaniļas mērci gatavo kā parasti - uz 1 litru piena ņem 6 sakultus olu dzeltenumus un 6 ĒK cukura, 1 paciņu vaniļas cukura un maisot karsē, līdz krēms sabiezējis. Krēmu taisu ne tik saldu, jo mērce jau salda.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit