Katliņā ielej eļļu, uzkarsē to. Ber iekšā sagrieztus jaunos burkānus un sīpolus un cep līdz sīpoli ir kļuvuši zeltaini. Tad pievieno sagrieztus mangolda kātus, pievienoju arī vienu mangolda lapu un sutina apmēram piecas minūtes.

Pievieno divas ēdamkarotes tomātu mērces, smalki sagrieztu kāpostu un skābus ābolus, dārzā bija cieti rožāboli. Sutina vēl piecas minūtes. Kartupeļus šai zupai nekad nelieku, jo šķiet, ka tie pārņem visu katlu un nomāc mangolda garšu. Tad pārlej visu ar gaļas buljonu, kā to uzvārīt, atradīsi šeit. Vāra 20 minūtes. Pēc tam atstāj ievilkties uz desmit minūtēm. Pasniedz karstu ar karoti krējuma un gaļu, kas noskrubināta no buljona kauliņiem.

Iesūtījusi: Silvija

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!