Samīca banānu mazos gabaliņos, lai veidotos putrai līdzīga konsistence, tad pievieno klāt vienu olu un divus olu baltumus, to visu samaisa kopā Tad pievieno un iemaisa zemesriekstu sviestu.

Vafeļu pannu ieziež ar sviestu vai arī uzpūš izsmidzināmo eļļu, lai vafeles būtu viegli dabūt nost. Liek virsū vafeļu masu, pannu aiztaisa ciet un atstāj pāris minūtes gatavoties, līdz redzams, ka vafeles kļūst zeltaini brūnas, tad izņem no pannas.

Lai labi garšo!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!