Foto: Shutterstock
Garšu eksplozija – rabarberu kūkā ar apelsīna miziņu un sulu.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.olas3 ĒKmilti1 ĒKkartupeļu milti1 TKcepamais pulveris5 ĒKcukurs5 gab.rabarberi1 gab.apelsīns sviests pēc garšaspūdercukurs

Sagatavošana

1

Saputo olu baltumus vieglās putās, tad atsevišķi olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos.

2

Saputotiem olu dzeltenumiem pieber miltus, kartupeļu miltus un cepamo pulveri. Pievieno rīvētu apelsīna miziņu un sulu. Mīklā iemaisa olu baltumus.

3

Pannu iesmērē ar sviestu (margarīnu) tā pabiezāk.

4

Pusi sagriezto rabarberu vienmērīgi ieber pannā. Pārlej ar mīklu. Mīklu vienmērīgi pārber ar atlikušajiem rabarberiem.

5

Cep ~ 40 minūtes 175ºC, līdz kūka ir zeltaina.

6

Gatavu pārkaisa ar ūdercukuru.

Iesūtīja: deivucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!