Vienkārša ideja vakariņām - vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni! Recepti piedāvā šova "Mūsdienu Latvijas garša" finālists, restorāna "Tex-Mex Republic" ēdienkartes autors Artūrs Freibergs.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja sarkanais sīpols burkāni paprika ziedkāposti cukini šampinjoni sāls, pipari

Sagatavošana

1

Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm.

2

Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept.

3

Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!