Gatavo cepumus:
Saputo olu baltumus.
Sviestu sajauc ar rīvētajām bietēm, sāli un cukuru.
Citā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas, iemaisa sviesta un biešu masu un iecilā olu baltumus.
Ar konditorejas maisiņu izspiež cepumiņus un cep cepeškrāsnī 165 grādos 15 minūtes.
Fenheli sagriež plānās šķēlēs, pannā apcep sviestā (lai nav brūns, bet tikai caurspīdīgs), pielej apelsīnu sulu, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz apelsīnu sula izvārījusies.
Uz šķīvja kārto marinētās bietes, fenheli, biešu cepumus, kazas sieru. Pārlej ar upeņu balzama gēlu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit