40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gzivs fileja2 šķēlesbaltmaize1 gab.sīpols1 gab.ola0.5 glāzepiens2 ĒKsviests pēc garšaspipari, sāls, pētersīļi
Sagatavošana
1
Fileju, sīpolus un pienā izmērcētu baltmaizi samaļ gaļas mašīnā, pievieno piparus, sāli, sakultu olu.
2
Masu sastrādā vijīgu, pielej izkausētu sviestu un izmaisa.
3
Veido garenu veltni, liek ietaukotā pannā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī, aplaistot ar buljonu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit