Foto: "I Love Running"
Valentīndienā Mežaparkā notika skrējiens "Mīlestība skrienot", kurā par spīti visai drēgnajam laikam piedalījās kupls pulciņš skrējēju –147 dalībnieki. Starp tiem bija gan pārīši, gan daudzas brīvas sirdis, kas loloja cerību atrast sev tikpat sportisku otro pusīti skrējiena laikā. Lielākā daļa mēroja 5 kilometru distanci.

Īpašo skrējienu, kas bija iespēja ne tikai izkustēties, bet arī iepazīties, organizēja skriešanas skola "I Love Running" kopā ar labdarības organizāciju "Zoorbagan". Tiem, kas ieradās kopā ar mīļoto, izsniedza zaļus starta numurus, bet tiem, kas vēl meklē savu sirdsāķīti, izsniedza sarkanus starta numurus. Otru pusīti meklēja 67 no skrējējiem.

Jau vēstīts, ka katram bija iespēja gan iepazīsties skrienot, gan pačukstēt organizatoriem tā skrējēja numuru, kurš iepaticies, norādot arī savu numuru. Skrējiena rīkotāji solīja – ja gadījumā sakritīs kāds pāris, proti, divi cilvēki būs viens otru norādījuši, abi par to tiks informēti.

Skriešanas skolas "I Love Running" Rīgas filiāles vadītājs Oļegs Umanskis portālam Rutks.lv atklāja, ka organizatoriem par savu simpātiju pastāstījuši vien desmit cilvēki. Bet ir arī laba ziņa – izveidojies viens pāris!

Kādēļ iespēja izmēģināt laimi, ziņojot organizatoriem par savu simpātiju, nav bijusi diez ko populāra, nav zināms. Daļa skrējēju droši vien bijuši pārāk kautrīgi, lai skaļi nosauktu savu simpātiju, daļai ar pieciem kilometriem bijis par maz, lai nolūkotu iecerēto, bet citi laiku nav velti tērējuši un iepazinušies pa tiešo skrējiena laikā vai pēc tā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!