Foto: Publicitātes foto
Nākošā nedēļa iesāksies ar veselīgām ziņām, proti, atklās jau otro veselības maršrutu. Visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem pirmdien, 14. septembrī, pulksten 14.00 jādodas uz Kauguriem.

Jūrmalas veselības nedēļas ietvaros tiks atklāts veselības maršruts, kas ir otrais no pieciem plānotajiem. Uz atklāšanu aicināts ikviens interesents. Svaigais gaiss un kopīga vingrošana liks iesākt nedēļu ar možu garu un dos spēku atlikušajām darba dienām.

Publiku iesildīs vingrojumu kompleksa izstrādātāja, fizioterapeite Anna Sproģe. Maršrutu ar svinīgu runu atklās Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Veselības nedēļas aktivitātes Kauguru Veselības centrā no 14. līdz 20. septembrim:

  • 15.spetembrī pulksten 15.00 Veselīga uztura diena. Uztura speciālistes Lienes Rences lekcija par veselīgu uzturu. Bez maksas.
  • 17.spetembrī no pulksten 8.00 līdz 12.00 Sirds veselības diena. Asinsspiediena mērīšana,cukura līmeņa un holesterīna notekšana.
  • 18.septmbrī pulksten 9.15 Onkoloģijas modrības diena. Onkoloģes Līga Keiša-Ķirses lekcija ”Cik daudz mēs zinām par onkoloģiskām saslimšanām un kam jāpievērš uzmanība” Bez maksas.

Vidēji gandrīz trīs kilometrus garos veselības maršrutus plānots atklāt arī Tukumā, Varakļānos un Cēsīs. Maršrutā izvietoti dažādi vingrojumu plakāti atšķirīgām vecuma grupām, kuras izstrādājis fizioterapeits. Maršruts domāts, lai uzlabotu cilvēku fizisko formu un vēlmi ikdienā vairāk kustēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!