Foto: Shutterstock

Jauns gads jāsāk veselīgi, tāpēc rutks.lv sadarbībā ar fitnesa klubu tīklu Atlētika aicina piedalīties konkursā, sekojot Rutkam Facebook vai draugiem.lv, lai regulāri uzzinātu veselīgus jaunumus, noderīgus padomus un citu pieredzes stāstus, kā saglabāt un uzlabot veselību un kļūt aktīvākiem.

Lai piedalītos konkursā, seko Rutks.lv sociālajā tīklā Facebook vai draugiem.lv, dalies ar konkursa ziņu ar saviem draugiem. Starp katra konta sekotājiem 19. janvārī izlozēsim pilna laika (bez laika ierobežojuma) abonementu gadam uz kādu no astoņiem Atlētika fitnesa klubiem. 

Rutks.lv ir jauns interneta žurnāls par veselību, aktīvu dzīvesveidu, pareizu uzturu un pozitīvu dzīves uztveri. Ik dienu tajā tiek publicēti jauni un interesanti materiāli, kas tapuši sadarbībā ar speciālistiem, par ikvienam cilvēkam aktuālām tēmām, kas palīdzēs dzīvot veselīgi un aktīvi.

Fitnesa klubi Atlētika atrodas septiņās vietās Rīgā – Āgenskalnā, Juglā, Ķengaragā, Centrā, Zolitūdē, Imantā un Mežciemā, bet viens klubs ir Jelgavā. Jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem var sekot līdzi Atletika Facebook profilā vai mājaslapā atletika.lv.

Esi vesels! Vesels kā rutks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!