Foto: PantherMedia/Scanpix
Pēc ziemas mūsu āda bieži vien izskatās pelēcīga un zaudējusi mirdzumu. Mitrie laika apstākļi un sausais klimats telpās atstāj sekas uz mūsu ādas - tā kļūst sausa, zaudē elastību un izskatās neveselīga. Tāpēc pavasarī mūsu ādai nepieciešamas īpašas rūpes, lai liktu sejai atgūt mirdzumu un viendabīgu sejas toni.

Dermatoloģe Dr.med. Māra Rone-Kupfere stāsta: "Aizvadīto gadu laikā ievērojami pieaudzis to sieviešu skaits, kuras vēršas pie ārstiem ar sūdzībām par pigmentācijas plankumu rašanos. Pigmentācijas plankumi veidojas, kad pastāvīgas saules staru iedarbības un novecošanās rezultātā tiek bojātas šūnas, kas ražo ādā melanīnu, lai dabīgi aizsargātu to pret kaitīgo UV staru iedarbību. Šīs šūnas sāk radīt melanīna pārprodukciju, kas veido tumšus plankumus uz ādas. Šūnu bojājums var parādīties pat pēc vairākiem gadiem. Tāpat dabīgo ādas mirdzumu ietekmē mazās mikrotraumas, pūtīšu izraisītās rētiņas. Lai atjaunotu ādas dabīgo mirdzumu, ikdienā jālieto atbilstošus ādas kopšanas līdzekļus, kas palīdz novērst ādas nepilnības, aizkavēt pigmentācijas plankumu rašanos un ādas blāvumu."

Ņemot vērā sieviešu vēlmes visā pasaulē iegūt vienmērīgu ādas toni, L'Oréal Paris izstrādājis jaunu sejas ādas kopšanas līdzekļu sēriju L'Orèal Youth Code Luminize, ar mērķi novērst pigmentācijas plankumu rašanos un ādas blāvumu, tādējādi veicinot gludu un mirdzošu ādu. Šajā sērijā ietilpst mitrinošs dienas krēms un īpašs serums gludai un mirdzošai ādai. Šīs sērijas serumu un krēmu sastāvā iekļauta jauna bioloģiski aktīva formula LUMI-GENTM, ko zinātnieki radījuši, lai novērstu tādus ādas defektus kā apsārtumu, saules radītus plankumus, nevienmērīgu ādas struktūru un pūtīšu izraisītās rētiņas.

Foto: Publicitātes foto

L'Orèal zinātnieki Luminize seruma formulā iekļāvuši glicerīnu - sastāvdaļu, kas atzīta par vislabāk mitrinošo, kā arī glikolu - glicerīna sastāvdaļu, kas palīdz saglabāt ādas mirdzumu. Šo ādas kopšanas līdzekļu sastāvā ietilpst arī unikāla aktīvā viela - Andersena fluīds jeb šķidrais sudrabs. Tas ir īsts šķidrās gaismas koncentrāts, kas ādai sniedz nepārspējamu mirdzumu. To veido mikroskopiskas strēmelītes, kas, pārklājot ādu, padara tās virsmu īpaši starojošu un gludu. Luminize bagātīgā konsistence šķiet viegla, zīdaina un intensīvi mitrinoša. Tā acumirklī iesūcas ādā, lai spēcīgi mitrinātu ādu, dāvātu tai starojumu un atspirdzinājumu. Luminize seruma un krēma sastāvdaļas nodrošina arī ādu kopjošu efektu, palīdzot aizsargāt ādu no UV staru kaitējuma.

Pētījums rāda, ka pēc Luminize seruma lietošanas sievietes atzīst, ka vienā acumirklī āda ir intensīvi mitrināta un atspirdzināta. Pēc vienas nedēļas nevienmērīgā pigmentācija sāk mazināties, un āda izskatās svaigāka un mirdzošāka. Savukārt pēc viena mēneša redzami samazinās sejas toņa atšķirības - āda izskatās vienmērīgāka un starojoša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!