Foto: Publicitātes attēli
Izteiksmīgs skatiens un skaistas acis vienmēr bijušas viens no sievietes ietekmīgākajiem ieročiem. Tev pat nekas nav jādara, pietiek tikai paskatīties uz personu, un viss otram kļūst skaidrs – vai tu vēlies pavedināt, izaicināt vai mierināt. Skropstas ir dabas dota rota, ko sievietes prot izcelt un ļoti veiksmīgi arī izmantot. Tieši tāpēc skropstu tuša bija, ir un būs Nr.1 jeb must have dekoratīvās kosmētikas līdzeklis jebkuras sievietes somiņā.

Iestājoties gada nogalei un svētku periodam, kā katru gadu mēs visas gribēsim izskatīties visskaistākās, turklāt to panākot ar tādiem līdzekļiem, kas nesagādātu papildus rūpes un neaizņemtu daudz laika. Ja tā ir skropstu tuša - tai skropstas ir perfekti jāatdala, jāpadara tās apjomīgas un izteiksmīgas.

L'Oréal Paris nācis klajā ar jaunu augstākās kvalitātes skropstu tušu L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess. Ir vairākas būtiskas atšķirības, kas šo tušu atšķir no citām.

Pirmkārt, par šo tušu var teikt, ka tā ir pati pilnība, jo tā vienlaicīgi nodrošina gan bagātīgu apjomu, intensīvi melnas, gan perfekti atdalītas skropstas. Vai tas nav tieši tas, ko vēlies?

Otrkārt, tai ir rūpīgi izstrādāta, inovatīva un līdz šim vislielākā redzētā megabirstīte. Pateicoties maksimālajam saskares punktu skaitam ar skropstu līniju, birstīte sniedz apjomu katrai skropstai tikai ar vienu vienīgu pieskārienu. Garie un īsie sariņi palīdz katru skropstu vienmērīgi pārklāt ar tušu no saknītēm līdz pat galiņiem, radot burvīga skropstu vēdekļa efektu.

Treškārt, liekās tušas dozators nodrošina, lai uz birstītes būtu optimāls daudzums tušas - ne par daudz, ne par maz. Tu vari būt pārliecināta, ka uz skropstām nonāks tieši tik daudz tušas, lai tiktu iegūts maksimāls apjoms, tajā pašā laikā neļaujot uz skropstām veidoties tušas kamoliņiem vai tām salipt.

Ceturtkārt, tev un apkārtējiem noteikti patiks arī mirklis, kad jauno tušu ņemsi ārā no somiņas. Jaunais iepakojums ir grezns, zeltīti sarkanā krāsā - tik ļoti piestāv pirmsziemassvētku laikam un rada sajūtu, ka tavās rokās ir nonācis īsts dārgums.

L'Oréal Paris VIP kluba biedres, kuras izmēģināja jauno skropstu tušu Volume Million Lashes Excess ir tik apmierinātas ar rezultātu, ka tušu jau ir ieteikušas savām draudzenēm.  Anete, 25 gadi, saka: „Esmu priecīga, ka biju viena no pirmajām, kas izmēģināja jauno Volume Million Lashes Excess tušu. Man patīk, kā skropstas izskatās pēc tušas uzklāšanas. Tušas birstīte tiešām atdala skropstas un neļauj tām saķept. Uzskatu, ka produkts ir labs un kvalitatīvs, tādēļ turpināšu to lietot arī turpmāk." Savukārt Diāna, 25 gadi, stāsta: „Šī tuša nodrošina ļoti garas un izteiksmīgas skropstas. Tiešām! Esmu patīkami pārsteigta. Šī ir pirmā tuša, ko es esmu lietojusi un kam ir tik izteiksmīgs efekts." Varbūt arī tu gribi savaldzināt visus ar savu skatienu šajā svētku periodā? Varbūt vēlies sagādāt elegantu Ziemassvētku dāvanu - sev un labākajai draudzenei?

Uzzini vairāk par produktu www.loreal-paris.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!