Foruma diskusijās pārlieku bieži nākas lasīt sūdzības gan no vīriešiem, gan sievietēm, ka seksam viņiem vienkārši neatliek laika. Mēs visi esam tik aizņemti, ka dienas beigās, kad noliekam galvu uz spilvena, mūsu vienīgā vēlme ir, lai liek mums mieru. Taču tas var kļūt par sliktu ieradumu!
Saskarsme un tuvība ar partneri ir ļoti svarīga. Tā ļauj atjaunot kontaktu ar otru cilvēku, tai pašā laikā rodot saskarsmi ar pašu esības augstākiem līmeņiem.

Mums nebūt nav jātērē laiks, lai atrastu vispiemērotāko apakšveļu, aizdedzinātu sveces un pieliktu nez kādas pūles, lai iegūtu nedaudz seksuālas uzmanības. Pārāk bieži cilvēki sūdzas, ka tikmēr, kamēr viņi vakarā tiek līdz guļamistabai, partneris jau ir iemidzis. Ar to jau pietiek, lai visa gribēšana pārietu! Tāpēc sniedzam dažus pārbaudītus un noderīgus padomus ātrajam seksam:

Par personīgo higiēnu parūpējies jau dienas laikā, pirms tavu uzmanību prasa ģimene un pirms tu esi pārāk nogurusi. Tad pirms gulētiešanas vēl varēsiet atlicināt kādu brīdi seksam.

Uzliec modinātāja zvanu uz 45 minūtes agrāku laiku un noliec pie gultas glāzi ar ūdeni. Kad modinātājs tevi uzmodina, atsvaidzini muti ar ūdeni, un vari nodoties mīlas rotaļām ar partneri. Ja tev dara raizes tavs izskats, uzgriez partnerim muguru vai nogulies uz vēdera, lai mīlētos šādā pozā. Neaizmirsti, ka vīrieša organismā testosterona līmenis ir visaugstākais tieši rīta stundās! Ja tu šajā laikā neesi īsti noskaņota, mēģini palīdzēt sev ar kādu lubrikantu vai pašstimulāciju.

Esi spontāna. Protams, spontanitāte piedod dzīvei īsto garšu. Paņem viņu, šo slinko puisi, jebkurā vietā, kaut vai viņa tukšajā ofisa telpā (protams, aiz slēgtām durvīm) vai uz virtuves galda vai guļamtīklā. Neaizmirsti, cik lieliskas iespējas piedāvā duša! Jūs abi esat kaili, silti un slapji - tas būs neaizmirstams piedzīvojums.

Daudzus cilvēkus uzbudina riska elements vai iespēja tikt pieķertiem. Ja esi devusies uz randiņu, pamēģini viņu apmierināt ar rokām vai orāli automašīnā. (Protams, kamēr mašīna atrodas stāvvietā. Ir dzirdēts par vienu puisi, kurš izraisīja avāriju brīdī, kad baudīja orālo seksu! Tas bija liels AIJAIJAI!)

Nevajag uzskatīt, ka vienmēr jāizpilda seksa procedūra “pilnā apjomā”. Savstarpēja masturbācija ir ļoti satraucoša un neprasa lielu sagatavošanos, jo mēs zinām, kā sevi ātri apmierināt. Dažkārt ar ātro seksu var panākt brīnumu lietas. Un, rūpējoties par to, lai motors neierūs, mēs uzturam savu libido un dzīves enerģiju, kā arī gādājam par to, lai nezaudētu tuvību ar partneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!