Foto: EPA/Scanpix/LETA

Kārtējo reizi nekārtības skārušas Turcijas futbola čempionātu – dusmīgi "Trabzonspor" fani pēc savas komandas zaudējuma laukumā metās virsū "Fenerbahce" spēlētājiem, kuri svinēja panākumu.

"Fenerbahce" spēlē uzvarēja ar 3:2, uzvaras vārtus gūstot 87. minūtē. Tad jau pieauga spriedze tribīnēs, laukumā sāka lidot dažādi priekšmeti. Noslēdzoties spēlei, mājinieces "Trabzonspor" futbolisti devās uz ģērbtuvēm, bet "Fenerbahce" komanda spēra drosmīgu soli un laukuma centrā sāka svinības.

Mirkli vēlāk no tribīnēm laukumā izlauzās viens no pretinieku faniem un metās "Fenerbahce" virzienā. Laukumā izskrēja apsargi, bet tad laukumā izskrēja vēl vairāki fani. Visi "Fenerbahce" komandas pārstāvji steidza un ģērbtuvēm, bet saniknotie līdzjutēji centās iekļūt tunelī, kas ved uz ģērbtuvēm.

Šis ir jau otrais nopietnais incidents Turcijas futbolā pēdējos mēnešos. Decembrī "Ankaragucu" komandas prezidents Faruks Kodža spēles laikā pret "Rizespor" vienību uzbruka mača tiesnesim, un pēc šī incidenta Turcijas Futbola federācija nolēma apturēt čempionātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!