Latvijas U-21 izlase Baltijas kausa izcīņas pirmajā spēlē piektdien ar 1:2 (0:1) piekāpās vienaudžiem no Lietuvas.

Mača 33.minūtē rezultātu atklāja Povilas Krasnovskis, bet piecpadsmit minūtes pirms mača beigām otro reizi bumbu Latvijas vārtos raidīja Marius Papšis. Vienīgos vārtus Latvijas izlase guva 90.minūtē, kad precīzs sitiens padevās Daniilam Turkovam.

Kā kļuva zināms vortālam "DELFI Futbols", tad mačā lielāks pārsvars bija lietuviešiem, taču spēles pēdējās desmit minūtēs vairāk uzbruka Latvijas izlases spēlētāji, kuriem bija iespējas panākt pat neizšķirtu šajā spēlē.

Nākamo spēli Latvijas U-21 izlase aizvadīs rīt, kad mūsu jauniešu pretiniece būs Igaunijas izlase.

Pēc spēles īsu komentāru sniedza izlases galvenais treneris Mihails Zemļinskis.

"Gaidījām, ka Lietuva būs sīksts pretinieks un no pirmajām minūtēm centīsies pārņemt iniciatīvu savās rokās – tā arī notika. Mūsu aizsardzība nedarbojās slikti, lai arī bija pāris taktiskas kļūdas. Tā pirmos vārtus savos vārtos atvedām paši, arī otrajos kļūdījāmies taktiski. Zaudējām divcīņas laukuma centrā, tāpēc pārsvarā darbojāmies bez bumbas. Priecēja tas, ka komanda pie 0:2 nenolaida rokas. Spēlē ar Igauniju noteikti veiksim izmaiņas sākumsastāvā un cerēsim uz uzvaru ar vismaz divu vārtu pārsvaru."

Lietuva: Černiauskas - Klimavičus, Fridrikas, Papšis, Vaitkunas, Eliošius, Čvedukas, Andrjuškevičus, Zagurskas, Krasnovskis, Novikovas

Latvija: Sazonovs - Maksimenko, Dubra, Kazura, Kurakins, Zuļevs, Kosmačovs, Rugins, Gramovičs, Turkovs, E.Višņakovs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!