Foto: Reuters/Scanpix
19 gadus vecais brazīliešu futbola talants Neimars līdz 2014.gadam spēlēs Brazīlijas čempionāta komandas „Santos” sastāvā, vēsta Lielbritānijas mediji.

Uzbrūkošā tipa pussargs Neimars līdz šim ir noraidījis pazīstamo Spānijas komandu „Barcelona” un Madrides „Real” piedāvājumus un vēlas palikt mājās, kur kļūtu par vienu no pasaules bagātākajiem futbolistiem.

Brazīlijas mediji ziņo, ka futbolists ar savu algu un piedalīšanos dažādās reklāmas kampaņās gadā varētu pelnīt pat 20 miljonus Brazīlijas reālu (9,89 miljonus latu).

„Esmu ļoti laimīgs. Šis ir kārtējais lēmums, kuru pieņēmu, konsultējoties ar ģimeni,” preses konferencē teica Neimars. „Bija interese no citām komandām, bet tēvs man neko neteica. Es vienmēr esmu gribējis palikt šeit.”

Tikmēr „Santos” komandas prezidents Luišs Alvaro de Oliveira izteicās, ka Neimars bija noguris no visām spekulācijām par viņa nākotni.

„Neimārs bija noguris būt „pārdots” „Real” un „Barcelona” komandām. Tagad darām zināmu, ka viņš līdz 2014.gadam paliks „Santos” komandā.

Iepriekš par viņu pastiprinātu interesi bez „Real" un „Barcelona" izrādījā arī Anglijas komandas Londonas "Chelsea" un Mančestras „City", kā arī Krievijas vienība Mahačkalas "Anži".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!