Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas izlases un Krievijas futbola čempionāta vienības Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa pirmdien atsācis koptreniņus ar komandas pamatsastāvu, vēsta kluba mājaslapa.

Kā zināms, pēdējo divu gadu Latvijas labākais futbolists Cauņa sestdien netika pieteikts pirmajai Krievijas čempionāta spēlei pēc ziemas pārtraukuma, kurā CSKA komanda ar rezultātu 2:0 izbraukumā pārspēja Samāras "Kriļja sovetov" vienību.

Šādu lēmumu CSKA komandas galvenais treneris Leonīds Sluckis pieņēma, jo pussargs bija guvis nelielu savainojumu.

Trauma gan nav bijusi pārāk nopietna, tādēļ tagad Cauņa atsācis trenēties kopā ar Maskavas vienības pamatsastāva spēlētājiem.

Čempionāta nākamo maču CSKA klubs aizvadīs jau 17.martā, kad savā laukumā tiksies ar "Krasnodar" komandu.

Jau ziņots, ka ar zaudējumu Krievijas premjerlīgas sezonu piektdien atsāka Permas "Amkar" komanda, kurai pagājušajā mēnesī pievienojās Latvijas futbola izlases pussargs Vladimirs Kamešs.

Čempionāta 20.kārtas mačā "Amkar" ar rezultātu 1:2 izbraukumā piekāpās tieši CSKA nākamajiem pretiniekiem "Krasnodar" futbolistiem, bet Kamešs nebija savas komandas pieteikumā.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā CSKA ar 46 punktiem 20 spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet "Amkar" ar 19 punktiem 20 spēlēs ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!