Foto: Reuters/Scanpix

Pēc ilgāka pārtraukuma pilnas 90 minūtes Krievijas čempionāta spēlē piektdien laukumā aizvadīja pēdējo divu gadu Latvijas labākais futbolists Aleksandrs Cauņa, bet viņa pārstāvētā Maskavas CSKA komanda pretinieku laukumā cīnījās bezvārtu neizšķirti ar citu Maskavas klubu "Dinamo".

Cauņa laukumā izcēlās ar lielu aktivitāti, vairākas reizes bīstami iespēlējot bumbu soda laukumā un apgādājot savus pāriniekus ar uzbrukumus saasinošām piespēlēm.

Iepriekšējās piecās Krievijas čempionāta spēlēs CSKA komanda bija izcīnījusi tikai uzvaras, bet arī šis neizšķirts to pietuvina čempionu titulam.

Tikmēr Latvijas izlases uzbrucēja Vladimira Kameša pārstāvētā komanda Permas "Amkar" savu nākamo cīņu aizvadīs svētdien, kad izbraukumā spēkosies ar Maskavas "Spartak" futbolistiem.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā CSKA ar 56 punktiem 24 spēlēs atrodas līderpozīcijā, savus tuvākos konkurentus un valsts čempionus Sanktpēterburgas "Zeņit" apsteidzot par deviņiem punktiem, bet "Amkar" ar 24 punktiem 23 mačos ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!