Foto: Reuters/Scanpix

Neizšķirti Krievijas čempionāta spēlē svētdien cīnījās pēdējo divu gadu Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas savā laukumā nospēlēja 2:2 (0:1) ar citu Maskavas klubu "Spartak".

Cauņa trešo reizi pēc kārtas devās savas komandas sākumsastāvā, tomēr puslaika pārtraukumā tika nomainīts.

Pirmā puslaika izskaņā un otrā puslaika pašā sākumā precīzi bija "Spartak" komandu pārstāvošie īrs Eidens Makgīdijs un brazīlietis Ari, bet atlikušajā laikā CSKA vienībai tomēr izdevās izraut neizšķirtu. Vispirms 73.minūtē precīzs bija nigērietis Ahmeds Musa, bet kompensācijas laika ceturtajā minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes 2:2 panāca Alans Dzagojevs.

Jāizceļ, ka spēles 50.minūtē 11 metru soda sitienu nespēja realizēt CSKA komandu pārstāvošais brazīlietes Vāgners Lavs, bet mača kompensācijas laikā vēl pēc tam, kad rezultāts kļuva neizšķirts, noraidīts no laukuma tika "Spartak" vienības brazīliešu pussargs Rafaels Karioka.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases uzbrucējs Vladimirs Kamešs piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Permas "Amkar" komandai savā laukumā cīnīties neizšķirti 1:1 ar spēcīgo Kazaņas "Rubin" klubu.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā CSKA ar 57 punktiem 25 spēlēs atrodas līderpozīcijā, savus tuvākos konkurentus un valsts čempionus Sanktpēterburgas "Zeņit", kas aizvadījuši par maču mazāk, apsteidzot par septiņiem punktiem, bet "Amkar" ar 25 punktiem 25 spēlēs ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!