Foto: LETA
Latvijas futbola aizsargs Nauris Bulvītis parakstījis līgumu ar "SMScredit.lv Virslīgas" klubu "Skonto".

Latvijā Bulvītis iepriekš pārstāvējis Daugavpils "Daugavas", Ventspils "Tranzit" un "Ventspils" vienības, 2010.gadā kļūstot par Latvijas vicečempionu. Kopš 2011.gada viņš spēlēja Jūrmalas "Spartaks" rindās un pa šo laiku 42 mačos izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. Tāpat Bulvītis sešas reizes devies Latvijas valstsvienības sastāvā.

Šobrīd 26 gadus vecais Bulvītis līdz šim leģionāra gaitas pamēģinājis trīs reizes. Karjeras sākumā viņš pārstāvēja Lietuvas vienību "Šiauliai", 2009./10.gada sezonā viņš sekmīgi pārstāvēja Skotijas komandu "Inverness", palīdzot tai uzvarēt pirmās līgas čempionātā, bet 2011.gadā parakstīja līgumu ar Skotijas komandu Trnavas "Spartak", kas tika pārtraukts nopietnas spēlētāja traumas dēļ.

Jūnija otrajā pusē Bulvītis uz pārbaudes laiku pievienojās Krievijas pirmās līgas (FNL) komandai Jaroslavļas "Šiņņik", taču tās sastāvā iekļūt nespēja.

"Skonto" klubs savā pastāvēšanas vēsturē 14 reizes kļuvis par Latvijas čempionu, bet valsts kausu ieguvis astoņas reizes. Pērn vienība virslīgas kopvērtējumā tas ierindojās otrajā vietā.

Šobrīd "Skonto" virslīgas kopvērtējumā atrodas pirmajā vietā ar 11 spēlēs izcīnīties 27 punktiem, bet divus punktus atpaliek "Ventspils". Savukārt pirmo trijnieku noslēdz Rīgas "Daugava", kas 12 cīņās izcīnījusi 24 punktus.

Ceturtdien "Skonto" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā tiksies ar Moldovas trešo spēcīgāko komandu "Tiraspol". Šī vienība Eirokausos spēlējusi vairākkārt, bet pēdējo reizi to darīja vēl 2008.gadā, kad piedalījās UEFA Intertoto kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!