Foto: AFP/Scanpix
Bijušais itāļu pussargs Dženāro Gatūzo tiek turēts aizdomās par spēļu rezultātu ietekmēšanu, taču pats kādreizējais Itālijas izlases futbolists izteicies, ka sevi nogalinās, ja viņu atzīs par vainīgu.

Gatūzo ir viens no četriem aizdomās turētajiem par starpnieka lomu kārtējā totalizatora skandālā Itālijā. Pats bijušais futbolists ir ļoti sašutis par apsūdzībām un nācis klajā ar skaļiem izteicieniem.

"Ja kaut kas tiks pierādīts, es esmu gatavs iziet ielās un nogalināt sevi. Es zinu, ka tas ir spēcīgs apgalvojums," intervijā "Sky Sport Italia" sacīja Gatūzo. "Visi, kas mani pazīst, zina, ka es neciešu zaudēt pat treniņos. Esmu dusmīgs un aizvainots. Es nevēlos, lai manā karjerā ir tāds kauna traips. Es nekad neesmu licis likmes uz spēļu rezultātiem."

Gatūzo kā futbolists savus labākos karjeras gadus aizvadīja Itālijas klubā "AC Milan", kuru pārstāvēja no 1999. līdz 2012.gadam, visos turnīros aizvadot 468 spēles. Milānas vienības rindās viņš divas reizes kļuva par Itālijas čempionu un divas reizes triumfēja UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Savukārt Itālijas izlasē pussargs aizvadīja 73 spēles un guva vienus vārtus. 2006.gadā izlases sastāvā Gatuzo kļuva par Pasaules kausa ieguvēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!