Foto: AFP/Scanpix

Slavenā Francijas futbola kluba Marseļas "Olympique" fani izrādījuši atklātu neapmierinātību ar komandas šīs sezonas vājajiem rezultātiem.

Piektdienas rītā "Olympique" treniņlaukuma sienas bija aprakstītas ar komandas pagaidu galveno treneri Žosē Anigo un kluba prezidentu Vensānu Labrunu aizvainojošiem uzrakstiem.

Uz sienām bija uzrakstīts "Labruns - netīrais parīzietis" un "Anigo, korumpētais bandīt, tinies prom kopā ar saviem rokaspuišiem".

Tāpat vairākas "Olympique" līdzjutēju grupas jau ir pieteikušas boikotu piektdien gaidāmajai Francijas čempionāta spēlei savā laukumā pret turnīra pastarīti "Ajaccio" vienību.

Anigo jau ir pavēstījis, ka pēc sezonas atkāpsies no amata, lai dotu ceļu jaunam trenerim. Tiesa, speciālists turpinās darbu kā kluba sporta direktors.

Francijas čempionāta kopvērtējumā Marseļas klubs ar 31 spēlē iekrātiem 45 punktiem atrodas sestajā vietā, bet pēdējo piecu maču laikā komandai izdevies tikt tikai pie diviem punktiem.

Kad līdz sezonas beigām atlicis aizvadīt septiņas spēles, "Olympique" par 12 punktiem atpaliek no trešās vietas, kas nodrošina iekļūšanu UEFA Čempionu līgā. Tāpat zem jautājuma zīmes ir arī vienības dalība nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Marseļas "Olympique" ir deviņkārtēja Francijas čempione, pagaidām pēdējo titulu izcīnot 2010.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!