Foto: F64
Latvijas jaunais futbola talants Jānis Ikaunieks, kurš šobrīd pārstāv virslīgas klubu "Liepāja", tuvākajā laikā varētu pievienoties Francijas augstākās divīzijas vienībai "Metz". Par to vēsta ietekmīgais Francijas izdevums "France Football".

To, ka darījums tuvu noslēgšanai, portālam "sportacentrs.com" apstiprinājis arī "Liepājas" prezidents Māris Verpakovskis. "Par notikušu darījumu to vēl nevar saukt. Taču sarunas risinās ļoti nopietni, un ceru, ka jau pavisam drīz, varbūt pat šodien, tās noslēgsies ar pozitīvu rezultātu."

Kā norāda "France Football", par Ikaunieku interesējoties arī Amsterdamas "Ajax", "Anderlecht" un "VfB Stuttgart".

Ikaunieks ir viens no Latvijas virslīgas šīs sezonas atklājumiem, kļūstot par Kurzemes kluba līderi. 19 gadus vecais futbolists sezonas laikā "Liepājas" rindās guva 23 vārtus, cīņā par labākā vārtu guvēju titulu piekāpjoties tikai "Skonto" uzbrucējam Vladislavam Gutkovskim. Teicamais sniegums Ikauniekam ļāva šogad izcīnīt vietu Latvijas izlasē, kuras rindās viņš divreiz jau devies sākumsastāvā.

"Metz" komanda šobrīd Francijas augstākajā divīzijā jeb "Ligue 1" šosezon 15 spēlēs tikusi pie 18 punktiem, kas kopvērtējumā dod 13.vietu 20 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!