Foto: AP/Scanpix

Parīzes "Saint-Germain" komandas uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs pēc iekļūšanas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā izteicās, ka Londonas "Chelsea" futbolisti laukumā uzvedās kā mazuļi.

Jau vēstīts, ka "Saint-Germain" Čempionu līgas astotdaļfināla mačā viesos pagarinājumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (0:0, 1:1) pret Londonas "Chelsea" vienību. Divu spēļu summā rezultāts bija 3:3, līdz ar to Parīzes klubs nākamo kārtu sasniedza, pateicoties vairāk gūtajiem vārtiem izbraukumā.

Spēles 31.minūtē Ibrahimovičam tika parādīta sarkanā kartīte, jo viņš izklupienā nospēlēja pret "Chelsea" spēlētāju Oskaru. Lai gan Ibrahimovičs mēģināja izvairīties no sadursmes, mača galvenais tiesnesis bija pieņēmis lēmumu par futbolista noraidīšanu. "Kad es redzēju sarkano kartīti, es domāju, ka tiesnesis nezina, ko dara. Varbūt viņš redzēja kaut ko citu," portālam "goal.com" stāstīja Ibrahimovičs.

"Pats sliktākais bija tas, ka pēc kartītes parādīšanas visi "Chelsea" futbolisti sanāca man apkārt. Es jutos, ka ap mani ir 11 mazuļi. Es nezinu vai Oskars tēloja, vai kur es viņam trāpīju. Tam nav nekādas nozīmes, jo mēs iekļuvām nākamajā kārtā.

Ibrahimovičs slavēja savus komandas biedrus par lielisko spēli: "Viņi spēlēja ar sirdi un darīja to kvalitatīvi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!