Foto: Reuters/Scanpix
Itāļu speciālists Karlo Ančeloti pirmdien atbrīvots no Spānijas granda Madrides "Real" galvenā trenera amata, preses konferencē paziņoja kluba prezidents Florentino Peress.

Jau ilgu laiku klīda runas, ka Ančeloti atstās "Real" galvenā trenera krēslu, jo vienība šosezon nav spējusi demonstrēt sekmīgu sniegumu, turklāt palikusi bez vērā ņemamām trofejām. Pirmdien, par spīti spēlētāju un līdzjutēju lūgumiem, Itālijas speciālists oficiāli tika atstādināts no sava amata pienākumu pildīšanas.

Šī bija jau devītā reize, kad Peress atstādinājis kādu "Real" treneri pēdējo 12 gadu laikā.

Iepriekšējā nedēļā parādījās informācija, ka par Madrides kluba jauno galveno treneri grasās kļūt spānis Rafaels Benitess, kurš šobrīd vada Itālijas komandu "Napoli".

Tikmēr Ančeloti iepriekš izteica vēlmi turpināt darbu ar "Real" komandu, taču šobrīd pēc atstādināšanas viņš paņems gada pauzi no trenēšanas.

Pašlaik 55 gadus vecais speciālists par "Real" galveno treneri kļuva 2013.gadā, pa šo laiku kopā ar komandu izcīnot četrus titulus.

Iepriekš tika uzskatīts, ka par "Real" galveno treneri varētu kļūt franču leģenda Zinedins Zidāns, lai gan trenera arodā viņš vēl ir maz pieredzējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!