Foto: LETA
Par "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta mēneša labāko spēlētāju atzīts FK "Liepāja" pussargs Vladimirs Kamešs, vēsta turnīra organizatori.

Tikmēr par mēneša labāko treneri "SMScredit.lv Virslīgā" kļuvis Viktors Dorecovs no FK "Liepāja".

Kopā ar Vladimiru Kamešu mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti arī Rustams Sosranovs (FK "Jelgava"), Artūrs Karašausks ("Skonto") un Oļegs Laizāns (FK "Ventspils").

Vladimirs Kamešs komandai pievienojās vien sezonas vidū, taču pakāpeniski ar sevis apliecināšanu ne tikai ieguva aizvien lielāku spēles laiku, bet kļuva par patstāvīgu sākumsastāva spēlētāju čempionāta līderes rindās. Izņēmums nebija arī augustā - pussargs pamatsastāvā tika iekļauts visos četros mačos, palīdzot komandai tikt pie svarīgiem punktiem. Bez ''Spartaka'' (4:1) un FS Mettas/LU (2:0) uzveikšanas liepājnieki prata pēdējās minūtēs izglābties pret ''Jelgavu'' (1:1) un izcīnīt uzvaru ''Kurzemes derbijā'' ar 3:2. Tieši šajā spēlē pirmajā puslaikā ar vārtu guvumu izcēlās arī Kamešs, kas, kā izrādījās vēlāk, bija uzvaru nesošais.

Ne velti kurzemnieku lieliskais sniegums novērtēts arī LFF Treneru padomes vērtējumā, līdz ar to arī likumsakarīgi par mēneša labāko treneri atzīts Viktors Dobrecovs, kurš šādu godu izpelnījās arī čempionāta pirmajā mēnesī. Jau šo piektdien ''Liepāja'' aizvadīs izbraukuma spēli pret Rīgas ''Skonto FC'', kad arī tiks sumināti augusta labākie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!